Residentie De Valk, Deerlijk
..............
Residentie De Valk, Deerlijk
..............
Residentie De Valk, Deerlijk
..............

Projecten

Hieronder vindt u een overzicht van de projecten waar wij op dit moment ons hart en onze ziel in leggen. Elk project krijgt de ongebreidelde aandacht die het verdient.

Mocht u vragen hebben of specifieke informatie wensen, kunt u ons uiteraard te allen tijde contacteren.


 

 

RESIDENTIE DE VALK (DEERLIJK)

Fragine, dé modewinkel van Deerlijk en omstreken, krijgt er een knappe buur bij. Pal in het centrum laten Lippens - Van Loock immers een stijlvolle residentie uit de grond rijzen.

De residentie kreeg de naam De Valk mee. Een ode aan de plek waar ooit herberg De Valke stond. Het geboortehuis van volksdichter René de Clerq, lid van het collectief Deerlijks Drie Groten en ambassadeur van de Vlaamse dichtkunst. Niet toevallig dus dat Deerlijk er vandaag een kunstige residentie bijkrijgt die zijn naam draagt.
 

NIEUWE PROJECTGROND (EEKLO)

We bouwen binnenkort een luxe residentie in het hart van Eeklo. De moderne nieuwbouw komt midden in een groene en rustige parkomgeving. Daarbovenop staat u in geen tijd in het centrum en bent u vlakbij alle winkels. De appartementen stralen een unieke luxe uit, dit is in perfecte harmonie met de mooie omgeving.

Wilt u ook op en top genieten van een luxecomfort in deze appartementen? Contacteer ons!

NIEUWE PROJECTGROND (GERAARDSBERGEN)

We starten met een nieuw project van een 65-tal appartementen, in een groene omgeving en op een boogscheut van de gemeente Geraardsbergen.

De unieke ligging, onze aandacht voor kwaliteitsvolle en hedendaagse afwerking en de strakke architectuur maken van dit project een perfecte plaats om te wonen én een topinvestering!