Geen verrassing, wel verbazing 

Lippens - Van Loock is mede-vennoot in Real Houses. Hun filosofie: samenwerken om beter te werken.

Volgens hen is dat nog altijd de snelste weg naar de minste verrassingen. En de grootste kans op verbaasde blikken als u straks de deur van uw nieuw appartement opent.

 

Door die jarenlange ervaring in nieuwbouwprojecten bouwde Lippens - Van Loock ook een stevige samenwerking uit met de beste aannemers.

Ze weten wie wat goed doet, maar vooral: wie wat het best doet. Per project stellen ze daarom de juiste aannemers aan. Niet de goedkoopste, wél de bekwaamste.

Onze referenties

Alle projecten zijn gesitueerd op A-locaties aan de Belgische kust, op de zeedijk.
Hieronder kunt u een aantal van onze referenties in Blankenberge, Westende, Nieuwpoort en De Panne bekijken.

         

Zilt Residences (De Panne)

In Zilt Residences vindt u 72 luxueus afgewerkte appartementen op de grens van De Panne en Sint-Idesbald. Elk appartement kijkt uit over de zee en de Houtsaegerduinen. Elke dag ontspannen genieten in een zeer inspirerende en rustgevende omgeving. Prijzen starten vanaf 415.000 euro.

Residentie De Surfers (Westende)

Deze residentie bevindt zich op de zeedijk in Westende en werd opgetrokken in de landelijke Deauville stijl. Alle appartementen hebben frontaal of zijdelings zeezicht en een unieke uitkijk op het natuurgebied. De appartementen met zicht op de duinen baden de ganse dag in de zon. Prijzen starten vanaf 190.000 euro.

Residentie Ribella ​(De Panne)

Wij bieden u in deze residentie tweeslaapkamerappartementen en penthouses aan. Zij hebben allemaal een verrukkelijk zeezicht en tevens beschikken zij over zonnige terrassen. Kelders beschikbaar onder het gebouw. Prijzen starten vanaf 300.000 euro.

     

Residentie Terlinck ​(De Panne)

Door de centrale ligging op de zeedijk beschikken alle twee- en drieslaapkamerappartementen over een prachtig zeezicht. In de hoekappartementen valt veel licht binnen dankzij de grote raampartijen. In elk appartement geniet u van het zonlicht op de ruime zonneterrassen. Prijzen starten vanaf 395.000 euro.

Residentie Soleilla (Westende)

Centraal gelegen op de zeedijk in Westende en opgetrokken in een eigentijdse maar tegelijkertijd tijdloze architectuur. Wij bieden u hier zowel studio’s als tweeslaapkamer-appartementen aan. Elk appartement beschikt over een ruim zonneterras van waar u optimaal zeezicht geniet. Prijzen starten vanaf 165.000 euro.

         

Voor meer informatie over deze projecten, contacteer ons of neem een kijkje op de website van Real Houses.